Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

Feyenoord traint zonder Dirk Kuyt

Feyenoord traint momenteel zonder Dirk Kuyt. De aanvaller heeft een blessure opgelopen aan zijn kuit tijdens de bekerfinale tegen FC Utrecht. Kuijt kampt al langer met problemen aan de kuit en ondervond daar donderdag nog te veel hinder van om op het trainingsveld te verschijnen.

Feyenoord traint zonder Dirk Kuyt

Feyenoord traint momenteel zonder Dirk Kuyt. De aanvaller heeft een blessure opgelopen aan zijn kuit tijdens de bekerfinale tegen FC Utrecht. Kuijt kampt al langer met problemen aan de kuit en ondervond daar donderdag nog te veel hinder van om op het trainingsveld te verschijnen.

Feyenoord traint zonder Dirk Kuyt

Feyenoord traint momenteel zonder Dirk Kuyt. De aanvaller heeft een blessure opgelopen aan zijn kuit tijdens de bekerfinale tegen FC Utrecht. Kuijt kampt al langer met problemen aan de kuit en ondervond daar donderdag nog te veel hinder van om op het trainingsveld te verschijnen.

Feyenoord traint zonder Dirk Kuyt

Feyenoord traint momenteel zonder Dirk Kuyt. De aanvaller heeft een blessure opgelopen aan zijn kuit tijdens de bekerfinale tegen FC Utrecht. Kuijt kampt al langer met problemen aan de kuit en ondervond daar donderdag nog te veel hinder van om op het trainingsveld te verschijnen.

Feyenoord traint zonder Dirk Kuyt

Feyenoord traint momenteel zonder Dirk Kuyt. De aanvaller heeft een blessure opgelopen aan zijn kuit tijdens de bekerfinale tegen FC Utrecht. Kuijt kampt al langer met problemen aan de kuit en ondervond daar donderdag nog te veel hinder van om op het trainingsveld te verschijnen.

Feyenoord traint zonder Dirk Kuyt

Feyenoord traint momenteel zonder Dirk Kuyt. De aanvaller heeft een blessure opgelopen aan zijn kuit tijdens de bekerfinale tegen FC Utrecht. Kuijt kampt al langer met problemen aan de kuit en ondervond daar donderdag nog te veel hinder van om op het trainingsveld te verschijnen.

Feyenoord traint zonder Dirk Kuyt

Feyenoord traint momenteel zonder Dirk Kuyt. De aanvaller heeft een blessure opgelopen aan zijn kuit tijdens de bekerfinale tegen FC Utrecht. Kuijt kampt al langer met problemen aan de kuit en ondervond daar donderdag nog te veel hinder van om op het trainingsveld te verschijnen.