Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

Feyenoord wil contract Elia verlengen en denkt nog altijd aan Steven Berghuis

Feyenoord wil het contract met Eljero Elia gaan verlengen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. De buitenspeler heeft nog een verbintenis voor een jaar bij de Rotterdammers. Daarnaast heeft de clubleiding nog altijd een oogje op Steven Berghuis van Watford. Probleem is dat de Engelse club een nieuwe manager krijgt en spelers voor diens […]

Feyenoord wil contract Elia verlengen en denkt nog altijd aan Steven Berghuis

Feyenoord wil het contract met Eljero Elia gaan verlengen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. De buitenspeler heeft nog een verbintenis voor een jaar bij de Rotterdammers. Daarnaast heeft de clubleiding nog altijd een oogje op Steven Berghuis van Watford. Probleem is dat de Engelse club een nieuwe manager krijgt en spelers voor diens […]