Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

‘Tweede club van Barcelona meldt zich voor Feyenoorder’

Espanyol heeft zich bij Tonny Vilhena gemeld. Dit weet Voetbal International vandaag te melden. Vertegenwoordigers van de Feyenoord-controleur zijn momenteel in gesprek met de tweede club van Barcelona. Het product van de jeugdopleiding, door Danny Blind opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal, staat ook op de lijstjes van Internazionale, VfL Wolfsburg en Hamburger […]

‘Tweede club van Barcelona meldt zich voor Feyenoorder’

Espanyol heeft zich bij Tonny Vilhena gemeld. Dit weet Voetbal International vandaag te melden. Vertegenwoordigers van de Feyenoord-controleur zijn momenteel in gesprek met de tweede club van Barcelona. Het product van de jeugdopleiding, door Danny Blind opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal, staat ook op de lijstjes van Internazionale, VfL Wolfsburg en Hamburger […]

‘Tweede club van Barcelona meldt zich voor Feyenoorder’

Espanyol heeft zich bij Tonny Vilhena gemeld. Dit weet Voetbal International vandaag te melden. Vertegenwoordigers van de Feyenoord-controleur zijn momenteel in gesprek met de tweede club van Barcelona. Het product van de jeugdopleiding, door Danny Blind opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal, staat ook op de lijstjes van Internazionale, VfL Wolfsburg en Hamburger […]