Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

‘Nicolai Boilesen vindt nieuwe club en verlaat Ajax transfervrij’

Nicolai Boilesen zet naar verluidt zijn carriere voor in Turkije. Volgens het medium Milliyet gaat hij tekenen bij Trabzonspor. De verwachting is dat er binnen een paar dagen uitsluitsel komt over de toekomst van de transfervrije Boilesen. Trabzonspor ziet in Boilesen niet alleen een linksback, maar ook een speler die op het middenveld uit de […]

‘Nicolai Boilesen vindt nieuwe club en verlaat Ajax transfervrij’

Nicolai Boilesen zet naar verluidt zijn carriere voor in Turkije. Volgens het medium Milliyet gaat hij tekenen bij Trabzonspor. De verwachting is dat er binnen een paar dagen uitsluitsel komt over de toekomst van de transfervrije Boilesen. Trabzonspor ziet in Boilesen niet alleen een linksback, maar ook een speler die op het middenveld uit de […]