Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

‘Milik vraagt Napoli een week bedenktijd, bekijkt andere opties’

Arek Milik heeft aan Napoli een weeek bedenktijd gevraagd over zijn toekomst. Dit weet het medium Gazzetta dello Sport te melden. Een paar dagen geleden had de spits van Ajax een onderhoud met de Italiaanse grootmacht. De aanvaller wil erover nadenken of Napoli de juiste club voor hem is en de andere opties bekijken. Indien […]

‘Milik vraagt Napoli een week bedenktijd, bekijkt andere opties’

Arek Milik heeft aan Napoli een weeek bedenktijd gevraagd over zijn toekomst. Dit weet het medium Gazzetta dello Sport te melden. Een paar dagen geleden had de spits van Ajax een onderhoud met de Italiaanse grootmacht. De aanvaller wil erover nadenken of Napoli de juiste club voor hem is en de andere opties bekijken. Indien […]