Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

‘Ricardo van Rhijn kan vertrekken naar Belgie’

Ricardo van Rhijn kan de overstap maken naar de Belgische competitie. Club Brugge is namelijk in hem geinteresseerd. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Er zou vanmiddag al onderhandeld gaan worden. De Belgen zien in de 25-jarige verdediger een opvolger van Thomas Meunier, die een contract bij Paris Saint-Germain tekende.

‘Ricardo van Rhijn kan vertrekken naar Belgie’

Ricardo van Rhijn kan de overstap maken naar de Belgische competitie. Club Brugge is namelijk in hem geinteresseerd. Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Er zou vanmiddag al onderhandeld gaan worden. De Belgen zien in de 25-jarige verdediger een opvolger van Thomas Meunier, die een contract bij Paris Saint-Germain tekende.