Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

‘Napoli brengt bod van 6 miljoen uit op Rick Karsdorp’

Napoli heeft een bod van zes miljoen euro uitgebracht op Rick Karsdorp. Dit weet een journalist van het Italiaanse Mediaset althans te melden. De Italianen werden al even in verband gebracht met interesse voor de rechtsback van Feyenoord en zouden nu volgens het Italiaanse geruchtencircuit concreet zijn geworden met een bod.

‘Napoli brengt bod van 6 miljoen uit op Rick Karsdorp’

Napoli heeft een bod van zes miljoen euro uitgebracht op Rick Karsdorp. Dit weet een journalist van het Italiaanse Mediaset althans te melden. De Italianen werden al even in verband gebracht met interesse voor de rechtsback van Feyenoord en zouden nu volgens het Italiaanse geruchtencircuit concreet zijn geworden met een bod.