Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

Twijfel over inzetbaarheid Bazoer tegen PAOK

Het is nog niet duidelijk of Riecheldy Bazoer kan spelen aanstaande dinsdag tegen PAOK Saloniki. Volgens De Telegraaf is er de nodige twijfel of de middenvelder dinsdag in actie kan komen tegen PAOK. Volgens de ochtendkrant wordt het een race tegen de klok om Bazoer fit te krijgen. Hij kampt sinds het trainingskamp in Oostenrijk […]

Twijfel over inzetbaarheid Bazoer tegen PAOK

Het is nog niet duidelijk of Riecheldy Bazoer kan spelen aanstaande dinsdag tegen PAOK Saloniki. Volgens De Telegraaf is er de nodige twijfel of de middenvelder dinsdag in actie kan komen tegen PAOK. Volgens de ochtendkrant wordt het een race tegen de klok om Bazoer fit te krijgen. Hij kampt sinds het trainingskamp in Oostenrijk […]