Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

‘Jasper Cillessen maakt vandaag zijn debuut voor Barcelona’

De kans is groot dat Jasper Cillessen vanavond zijn debuut maakt voor FC Barcelona. Eerste doelman van de Catalanen Marc-André ter Stegen heeft namelijk een blessure opgelopen. Barcelona speelt thuis tegen Alaves. Hoewel Barcelona nog geen officiële mededelingen heeft gedaan, verzekert de Catalaanse sportkrant dat Ter Stegen door ‘spierproblemen’ het duel niet kan halen. Het […]

‘Jasper Cillessen maakt vandaag zijn debuut voor Barcelona’

De kans is groot dat Jasper Cillessen vanavond zijn debuut maakt voor FC Barcelona. Eerste doelman van de Catalanen Marc-André ter Stegen heeft namelijk een blessure opgelopen. Barcelona speelt thuis tegen Alaves. Hoewel Barcelona nog geen officiële mededelingen heeft gedaan, verzekert de Catalaanse sportkrant dat Ter Stegen door ‘spierproblemen’ het duel niet kan halen. Het […]