Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

‘Eric Botteghin opeens vol in de schijnwerpers bij clubs uit de Premier League’

Eric Botteghin heeft naam gemaakt in Engeland. De verdediger van Feyenoord hield in het duel met Manchester United een goede infurk achter. Zo hield hij de spitsen als Marcus Rashford, Anthony Martian en Zlatan Ibrahimovic van het scoren af.

“De BBC riep Botteghin, die nog nooit tegen een club speelde die qua grootte ook maar in de buurt kwam van United, uit tot ’Man of the Match’. De 29-jarige Braziliaan is zo’n krachtige verdediger waar men in Engeland van houdt.” Botteghin: “Ik keek thuis mijn vrouw aan en zei: ongelóóflijk, we hebben gewoon van United gewonnen en geen goals tegen gekregen tegen een aantal van de beste spitsen ter wereld. k heb alleen nog maar in de Eredivisie gespeeld, dus ik wist echt niet wat ik kon verwachten van een ploeg van Premier League-niveau. Maar het viel wel mee.”