Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

PSV zonder geblesseerde Ramselaar naar Friesland

PSV moet het dit weekend doen zonder Bart Ramselaar. De middenvelder kampt met een bovenbeenblessure en moet het uitduel tegen Heerenveen aan zich voorbij laten gaan.

Door de blessure moest Ramselaar afgelopen woensdag ook het Champions League-duel met FC Rostov laten schieten. Twee dagen eerder ging het mis op de training, toen het er plotseling in schoot bij de middenvelder. PSV verwacht na de interlandperiode weer te kunnen beschikken over Ramselaar.

PSV zonder geblesseerde Ramselaar naar Friesland

PSV moet het dit weekend doen zonder Bart Ramselaar. De middenvelder kampt met een bovenbeenblessure en moet het uitduel tegen Heerenveen aan zich voorbij laten gaan.

Door de blessure moest Ramselaar afgelopen woensdag ook het Champions League-duel met FC Rostov laten schieten. Twee dagen eerder ging het mis op de training, toen het er plotseling in schoot bij de middenvelder. PSV verwacht na de interlandperiode weer te kunnen beschikken over Ramselaar.

PSV zonder geblesseerde Ramselaar naar Friesland

PSV moet het dit weekend doen zonder Bart Ramselaar. De middenvelder kampt met een bovenbeenblessure en moet het uitduel tegen Heerenveen aan zich voorbij laten gaan.

Door de blessure moest Ramselaar afgelopen woensdag ook het Champions League-duel met FC Rostov laten schieten. Twee dagen eerder ging het mis op de training, toen het er plotseling in schoot bij de middenvelder. PSV verwacht na de interlandperiode weer te kunnen beschikken over Ramselaar.