Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

Jhon van Beukering maakt zich op voor rentree als profvoetballer

Jhon van Beukering hoopt na de winterstop zijn rentree te maken als profvoetballer. De 34-jarige aanvaller speelde in het verleden voor clubs als Vitesse, De Graafschap, NEC en Feyenoord.

In het betaalde voetbal maakte hij 77 goals. Hij voetbalde het laatst in 2012 voor FC Dordrecht. Hij mist het voetballen en wil het graag nog één keer laten zien, zegt zijn broer Dennis van Beukering.

,,Jhon is nu hard in training en wil de komende maanden fit worden”, vervolgt Dennis van Beukering. ,,We hebben al contacten met een club in Indonesië. In december gaan we daarheen. Maar misschien zijn er ook in het Nederlandse betaald voetbal nog wel clubs die gebruik willen maken van zijn diensten. Hij is natuurlijk een ervaren spits die altijd doelpunten heeft gemaakt. Maar we gaan er nu eerst voor zorgen dat hij weer zo fit wordt als vroeger.”

Jhon van Beukering maakt zich op voor rentree als profvoetballer

Jhon van Beukering hoopt na de winterstop zijn rentree te maken als profvoetballer. De 34-jarige aanvaller speelde in het verleden voor clubs als Vitesse, De Graafschap, NEC en Feyenoord.

In het betaalde voetbal maakte hij 77 goals. Hij voetbalde het laatst in 2012 voor FC Dordrecht. Hij mist het voetballen en wil het graag nog één keer laten zien, zegt zijn broer Dennis van Beukering.

,,Jhon is nu hard in training en wil de komende maanden fit worden”, vervolgt Dennis van Beukering. ,,We hebben al contacten met een club in Indonesië. In december gaan we daarheen. Maar misschien zijn er ook in het Nederlandse betaald voetbal nog wel clubs die gebruik willen maken van zijn diensten. Hij is natuurlijk een ervaren spits die altijd doelpunten heeft gemaakt. Maar we gaan er nu eerst voor zorgen dat hij weer zo fit wordt als vroeger.”