Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

Christian Chivu: ‘De Boer moet nog wennen aan het Italiaanse voetbal’

Frank de Boer leek het op de rit te hebben bij Internazionale maar de laatste twee wedstrijden werden weer verloren. Voormalig verdediger van de Italiaanse grootmacht, CHristian Chivu, denkt dat de Nederlander nog even nodig heeft voordat hij zijn ploeg weer aan het voetballen krijgt. Inter won twee weken geleden nog met 2-1 van landskampioen […]

Christian Chivu: ‘De Boer moet nog wennen aan het Italiaanse voetbal’

Frank de Boer leek het op de rit te hebben bij Internazionale maar de laatste twee wedstrijden werden weer verloren. Voormalig verdediger van de Italiaanse grootmacht, CHristian Chivu, denkt dat de Nederlander nog even nodig heeft voordat hij zijn ploeg weer aan het voetballen krijgt. Inter won twee weken geleden nog met 2-1 van landskampioen […]