Voetbalnieuws RSS

Alle berichten dagelijks voor jou verzameld!

Feyenoord krijgt 3100 kaarten voor uitvak Manchester United

Feyenoord kan in de uitwedstrijd tegen Manchester United beschikken over 3100 kaarten. Dit is de uitkomst van het overleg dat deze week in Manchester is gevoerd. Hierbij waren vertegenwoordigers van Feyenoord, de politie Rotterdam en de Gemeente Rotterdam aanwezig.

Manchester United heeft met toestemming van de UEFA de capaciteit voor bezoekende supporters teruggebracht van de reglementaire 3.800 (vijf procent van de stadioncapaciteit) naar 3.100. Dat besluit is genomen vanuit veiligheidsoverwegingen.

Indien de club meer kaarten beschikbaar stelt, kan het vanwege de infrastructuur in het stadion de openbare orde en veiligheid niet garanderen. Vandaar ook het advies vanuit Manchester United en de politie van Manchester aan Feyenoord-supporters om niet zonder wedstrijdkaart af te reizen richting Engeland.