BREAKING: ‘José Mourinho belt hoogstpersoonlijk met Ajacied’

José Mourinho zou een telefonisch onderhoud hebben gehad met Justin Kluivert. Dit weet het Spaanse medium Sport te melden. Hij zou hem hebben gezegd dat er deze zomer een aanbieding voor hem komt van Manchester United. De rechtsvoor van de Amsterdammers wordt al een tijdje in verband gebracht met verschillende Premier League-clubs, waaronder dus de […]


Lees het volledige artikel

BREAKING: ‘José Mourinho belt hoogstpersoonlijk met Ajacied’

José Mourinho zou een telefonisch onderhoud hebben gehad met Justin Kluivert. Dit weet het Spaanse medium Sport te melden. Hij zou hem hebben gezegd dat er deze zomer een aanbieding voor hem komt van Manchester United. De rechtsvoor van de Amsterdammers wordt al een tijdje in verband gebracht met verschillende Premier League-clubs, waaronder dus de […]


Lees het volledige artikel