‘Eljero Elia heeft nieuws voor Feyenoord’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord niet hoeft te rekenen op de terugkeer van Eljero Elia (32). De buitenspeler wordt namelijk gelinkt aan een overstap naar een andere Turkse club.

De aanvaller staat momenteel onder contract bij Basaksehir, maar heeft zeker geen geweldig seizoen achter de rug. Volgens het Turkse medium Star kan hij echter een pikante transfer gaan maken: Besiktas wil de vleugelspeler naar verluidt naar de Vodafone Arena halen en zou inmiddels al een balletje opgegooid hebben bij het management van Elia, die hier vermoedelijk niet afwijzend tegenover staat.

In 2017 pakte Elia de kampioensschaal in de Eredivisie met Feyenoord en daar liet hij in de maand november van het afgelopen kalenderjaar over weten: “Ik koester het moment, maar ik denk gewoon niet in hoogtepunten. Misschien dat ik er na afloop van mijn carrière tijd voor heb, maar nu wil ik kampioen worden met Basaksehir en dan terug naar Feyenoord om het daar ook wéér te worden en Nederland nog een keer de echte Eljero Elia te laten zien.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel