‘Jaap Stam krijgt slecht nieuws te horen van Feyenoord-sterkhouders’

Voor Jaap Stam geen vakantie dit seizoen. Hij is de nieuwe trainer van Feyenoord en er moet nog een hoop gebeuren qua spelersbeleid. Clubwatcher Martijn Krabbendam van VI zegt er het volgende over.

“Er moet een hele hoop gebeuren.” Er moeten eerst spelers verkocht worden alvorens de Rotterdammers echt de transfermarkt op kunnen gaan: “Dat zal dan inderdaad Steven Berghuis zijn. Hij heeft zelf al aangegeven dat hij wel een beetje klaar is bij Feyenoord.” We weten dat PSV de buitenspeler wel in huis wil halen, al mikken de Eindhovenaren óók op een samenwerking met Bruma van RB Leipzig.

De nummer drie van de Eredivisie kan niet de hoofdprijs vragen voor Tonny Vilhena: “Vilhena heeft een bepaling in zijn contract dat hij niet voor de hoofdprijs weg hoeft. Jaap Stam heeft Vilhena gebeld en gevraagd om nog een jaar te blijven zodat hij in de winter transfervrij weg kan.” Naar verluidt heeft de mannetjesputter dit verzoek afgewezen: hij wil per se transfereren in de zomer, voor een bedrag van ongeveer 4 miljoen euro.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel