Feyenoord strikt Oostenrijkse grootmacht voor sparringsduel

Feyenoord zal in voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen een trainingskamp gaan beleggen in Oostenrijk. Tijdens dit kamp zal er ook een oefenduel worden gespeeld tegen de Oostenrijkse groomacht Red Bull Salzburg op vrijdag 12 juli.

Voetbal International schrijft: “Eerder maakte Feyenoord al wereldkundig dat het komende zomer twee oefenwedstrijden in De Kuip speelt. Southampton fungeert op 28 juli als laatste tegenstander in de voorbereiding, op 17 juli komt ook Panathinaikos naar Rotterdam-Zuid. Aan dat programma is nu dus een trip naar Oostenrijk toegevoegd.”

Van 8 tot en met 13 juli verblijft Feyenoord in Oostenrijk. Naast de ontmoeting met RB Salzburg op de voorlaatste dag staat er ook een ontmoeting met SV Darmstadt 98 op het programma.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel