‘Feyenoord gaat nieuwe aanwinst heel erg snel presenteren’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord toch gaat toeslaan wat betreft Leroy Fer. Journalis Mikos Gouka van de Telegraaf denkt dat de Rotterdammers hem een contract gaan geven.

Hij zegt namelijk bij FOX Sports: “Ik denk dat hij bij Feyenoord blijft. Ze zijn heel tevreden over hem. De verwachtingen waren eigenlijk niet hoog. Hoe fit was hij nou? Maar het viel in Oostenrijk al op dat hij heel veel heeft meegedaan.”

Het ondertekenen van een definitief contract vloeit voort uit een simpel optelsommetje: Fer gaf immers al aan dat hij het liefste bij zijn oude werkgever wil gaan spelen. “En Stam is zeer tevreden over hoe hij het doet. Ik verwacht wel dat hij binnen nu en een dag of wat gaat tekenen.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel