PSV heeft Ghanese vleugelflitser op proef

PSV test op het moment de Ghanese vleugelflitser Kwadwo Opoku. Hij is afkomstig van de voetbalschool van Piet de Visser die in zijn moederland staat. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het is nog niet zeker dat Opoku en PSV met elkaar in zee gaan. De partijen gaan de komende periode kijken ‘wat ze voor elkaar kunnen betekenen’, schrijft de krant. Het is in ieder geval de bedoeling dat Opoku tot en met volgende week blijft. Hij meldt zich bij het PSV O19 van Ruud van Nistelrooij.

De Visser geeft hoog op over Opoku en denkt dat de jonge Ghanees kan doorbreken in de top van Europa. “Hij is gewend aan drie keer trainen per dag en fysiek zal hij zich kunnen handhaven. We willen hem nu graag op dit niveau zien en de komende periode zal duidelijk worden of er bij PSV iets van komt.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel