PSV slaat grote slag en bindt sterkhouder voor zes extra jaren

PSV heeft intern een grote slag geslagen. Algemeen directeur Toon Gerbrands gaat namelijk zijn handtekening zetten onder een nieuw zesjarig contract.

President-commissaris Jan Albers reageert via de officiële website van de Eredivisie-topclub: “We hebben drie landstitels gewonnen, overwinterden in de Champions League en de schuldenpositie is significant verbeterd. Continuïteit in de leiding is een absolute meerwaarde in een dynamische wereld als de voetballerij. De koers die PSV onder Gerbrands vaart, past bij de club. PSV is een voetbalclub waar prijzen winnen voorop staat, maar we willen die successen wel op een verantwoorde wijze boeken.”

Hij gaat verder: “Daar is in de voorbije jaren sprake van geweest. Er is een klimaat gecreëerd waarin presteren centraal staat. Zo hoort het bij een topclub. Er ligt een aantal mooie uitdagingen voor ons. Het internationale speelveld is bijvoorbeeld volop in beweging. Het vergt kundig en sterk leiderschap om de juiste keuzes te blijven maken. Onder leiding van Gerbrands is een visie richting 2030 ontwikkeld. Wij geloven in die strategie en daarom vonden wij het van belang dat Toon langer bij PSV zou blijven. We zijn blij met het commitment dat hij heeft uitgesproken.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel