‘PSV is zwaar de fout ingegaan op de transfermarkt’

PSV zit momenteel in een crisis. Gisteren werd er met 4-1 verloren van LASK Linz en voor de vijfde wedstrijd achter elkaar werd er niet gewonnen. Ongekend natuurlijk voor Eindhovense begrippen. Analist Kenneth Perez kraakt dan ook het aankoopbeleid.

Bij FOX Sports zegt de Deense analyticus: “Je moet nu wel gaan twijfelen over je eigen aankoopbeleid. Timo Baumgartl, 10 miljoen euro, is veel geld. Die speelt op dit moment niet. Links centraal vind ik hem ook veel minder dan rechts centraal. Bruma… Meer een blinde dan dat hij echt goed is. Dat is al 23 miljoen euro. Kostas Mitroglou? Hij is niet zo duur, maar dat is eigenlijk een onzinaankoop. Zo’n speler kan je overal vinden.”

Ronald de Boer haakt in: “Als je nu bij een achterstand van 3-1 of 4-1 hem niet gebruikt, dan geeft dat wel aan hoe je (Mark van Bommel, red.) erover denkt.” Pérez reageert: “Dat heeft Van Bommel andere keren wel gedaan en er komt helemaal niets uit.”

Ook de beide linksbacks Olivier Boscagli en Toni Lato worden genoemd: “Dat vind ik best wel een issue bij PSV. Je kan je geld maar één keer uitgeven. Ze hebben bijvoorbeeld drie jaar achter Bruma aangezeten… En Baumgartl vind ik wel oké, best stabiel. Maar aan de linkerkant, waar hij moest spelen door de schorsing van Nick Viergever, vind ik hem echt heel veel minder dan aan de rechterkant.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel