‘Steven Bergwijn en Donyell Malen maken zich op voor rentree bij PSV’

De kans is groot dat PSV over een dikke week weer kan beschikken over zowel Steven Bergwijn als Donyell Malen. Beide aanvallers worden nodig gemist bij de selectie van Mark van Bommel. In de laatste zes wedstrijden werd er namelijk geen één keer gewonnen.

PSV maakte dinsdagmiddag al bekend dat Malen de individuele veldtraining heeft hervat. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bericht nu dat ook Bergwijn weer op het trainingsveld staat. “PSV probeert ook hem klaar te stomen voor de volgende wedstrijdcyclus”, zo schrijft de journalist op Twitter.

PSV hervat de competitie op 24 november thuis tegen sc Heerenveen. De Eindhovenaren hopen beide spelers dan weer inzetbaar te hebben.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel