‘PSV heeft duidelijke boodschap voor Mark van Bommel’

PSV lijkt halverwege de competitie al kansloos voor de titel. De beker en de tweede plaats lijkt het hoogsthaalbare dit seizoen voor de Eindhovenaren. De vraag is alleen hoe gaan ze dit klaarspelen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Natuurlijk draagt John de Jong verantwoordelijkheid bij PSV en deelt ook hij mee in de malaise, maar na 31 augustus kon hij weinig doen omdat hij niet op het trainingsveld staat of de opstelling maakt. Dat enkele nieuwelingen niet renderen, kan niet alleen aan de scouting of zijn supervisie in het Philips Stadion liggen, omdat de trainer dagelijks met de spelers werkt.”

“De Jong en Gerbrands kunnen in de winterstop de balans opmaken en eventueel actie ondernemen, in de vorm van doorselecteren bij of nieuw bloed halen voor een aantal posities. Tot die tijd is het voor PSV simpelweg een kwestie van overleven en dat gebeurt vooralsnog gewoon met Mark van Bommel als trainer.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel