‘Feyenoord verrast en haalt in januari meerdere nieuwe spelers binnen’

Onder de nieuwe trainer Dick Advocaat is Feyenoord bezig zich uit het dal te knokken. Clubwatcher Martijn Krabbendam denkt dat er in de winterstop nog wel het één en ander gaat gebeuren bij de Stadionclub wat betreft het halen van nieuwe spelers.

“Je moet ook wel verwachten dat Feyenoord op de transfermarkt wel iets zal gaan doen, om dat elftal op een paar posities te versterken”, stelt de journalist van weekblad Voetbal International. “En misschien om afscheid te nemen van een aantal spelers dat overbodig is of zelf weg willen. Daar is de tijd voor.”

“En dan in januari kan Feyenoord definitief een gooi doen naar plek drie, met nieuwe spelers en een fit elftal”, aldus Krabbendam. “Het uitgangspunt is om tot de winter de marge met PSV beperkt te houden. Dat kan natuurlijk als je bij Vitesse wint. Daarna komt PSV op bezoek. Er vanuit gaande dat ze Fortuna verslaan, is het gat vier punten.”

“Als je dan wint van PSV is het gat nog één puntje. Feyenoord moet zorgen dat het uitzicht houdt om ergens voor te voetballen. Je hebt nog de Europa League, dat wordt een hele lastige opgave. Twee fronten: de competitie en de beker. Daar gaat Feyenoord voor”, aldus Krabbendam. “Het gaat nu om stijgen op de ranglijst en aansluiting houden met de derde plek. Lukt dat, is er ruimte om te werken aan het voetbal.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel