Denzel Dumfries: ‘Dit is hoe de selectie over Mark van Bommel denkt’

PSV speelde gisteren in de Europa League wederom een teleurstellende wedstrijd. Tegen Rosenborg kwamen de Eindhovenaren niet verder dan 1-1. Aanvoerder Denzel Dumfries richt zich liever op het positieve. Zo kon hij genieten van het spel van de jongeling Mo Ihatteren.

In gesprek met VTBL zegt hij: “Eerst is het natuurlijk al fantastisch dat hij die goal maakt. Hij is goed bezig en het is heel knap dat hij zich staande houdt in deze situatie. Daar ben ik heel trots op.”

Het doelpunt werd gevierd met oefenmeester Mark van Bommel. Een duidelijk signaal, aldus de vleugelverdediger: “We zijn gewoon een team en we doen het samen, het is ook belangrijk om dat te laten zien. Wij staan achter de trainer en de technische staf. We zijn hard naar elkaar en kritisch naar elkaar, maar we houden wel het geloof naar onszelf en naar het team.”

Op zondag neemt PSV het in De Kuip op tegen Feyenoord: “Daar zijn we klaar voor. We ogen scherp. Het moet gewoon gaan gebeuren.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel